Запитване за оферта

Уважаеми дами и господа, ако желаете да получите изчерпателна информация за предлаганите от нас продукти и услуги, моля попълнете формата за запитвания. Ние ви обещаваме, че веднага щом получим вашето запитване ще се отнесем с необходимата сериозност към поставените в него въпроси. След това ще се свържем с вас във възможно най-кратък срок.

С оглед избягването на получаване на нежелателна информация, която по никакъв начин не е свързана с нашата дейност (най-вече SPAM) сме инсталирали защитен код, който трябва да въведете за да може да изпратите формата. Предварително се извиняваме за причиненото неудобство.

Получаването на нашите оферти винаги е било и остава напълно безплатно за работещите специалисти в индустрията, освен ако не надхвърля обема и/или обхвата на съвсем нов технологичен идеен проект.

За да можем да ви изпращаме нашите оферти и за да комуникираме с Вас във връзка с тяхното уточняване, коментиране и/или изменение, ние съхраняваме и ползваме Вашите данни от първия раздел на Вашето запитване. Декларираме, че данните Ви за нас са поверителни, съхраняват се в съответствие с изискванията на закона, използват се само и единствено за горната цел и по никакъв повод не се предоставя достъп до тях на трети лица.Форма за попълване на кирилица